ABOUT 

Wij zijn Blockbuster Media, een creatief talent & brand agency. Wij creëren en investeren in digital talent, laten ze groeien en koppelen ze vervolgens aan merken om met een creatief concept jouw merkverhaal te versterken. Zowel voor een brede doelgroep als voor een niche. Blockbuster Media onderdeel is van Banijay Benelux. 

Banijay Benelux is de thuishaven van verschillende creatieve contentproducenten - EndemolShine Nederland, SimpelZodiak, TVBV, EndemolShine Scripted, NL Film, Totem Media, Southfields, Blockbuster Media en Banijay Belgium - waar zo’n 700 talentvolle, ambitieuze en creatieve talenten samenkomen om toffe programma’s te maken. Dagelijks komen deze programma’s voorbij op jouw scherm. Denk aan Temptation Island, Op1, Big Brother, Penoza, HLF8, Expeditie Robinson, Miljoenenjacht, Hunted, GTST, All You Need is Love, Chantals Pyjama Party, Lego Masters, Eredivisie op Zondag, …en de lijst gaat nog wel even door.

ABOUT

WERELDWIJDE ORGANISATIE

Samen zijn wij onderdeel van Banijay, ‘s werelds grootste internationale contentcreatie- en distributiegroep met een eclectische mix van meer dan 120 productiebedrijven in 22 landen en vertegenwoordigt daarmee de meest prestigieuze entertainmentmerken wereldwijd, waaronder MasterChef, Peaky Blinders, Black Mirror, Mr. Bean, Survivor, Wallander, The Kardashians en Extreme Makeover: Home Edition.